Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bolgár György cinikusan is (ba
  2007-06-25 23:05:49, hétfő
 
  Bolgár György cinikusan is (bal)talpnyaló marad
2007-06-22 22:48 Barikád.hu



Bolgár György: forrás: kuruc.infoBolgár György: forrás: kuruc.infoA Népszava lassan már olyan népszerű a nemzeti olvasók körében is, mint az általa megcélzott szocialista-liberális (manapság inkább ős-szocialista) közegben. Ha kellő nyitottsággal forgatjuk, inkább szórakoztató, mint bosszantó a lapokról sütő szolgalelkűség. Alant a fő "agit.prop. munkatárs" ma hajnali írása. Tolle, lege!

Bolgár György:Készüljünk a hatalomátvételre!

Mindenki felkészül, visszaszámlálás indul! Csapataink elfoglalták harcálláspontjukat, és már csak a tűzparancsra várnak. Az eddigi elszórt csetepaték, kisebb-nagyobb összetűzések, incidensek ne tévesszenek meg senkit: a nagy hadművelet még hátra van. Az őszi hatalomátvételi kísérlet ugyan nem döntötte el az élet-halálharcot, hiszen a nemzetáruló gengszterbanda még mindig kormányon van, de megmutattuk erőnket, új szövetségeseket szereztünk, és minden fronton védekezésbe kényszerítettük az ellenséget. Mivel az önkormányzati választásokon szinte mindenütt irányító pozícióba kerültünk, kipróbálhattuk, mire vagyunk és mire lennénk képesek, tapasztalatokat szerezhettünk arról, hogy az ellenség mennyire gyengült meg, vannak-e még tartalékai. Megkóstoltuk őket minden oldalról, rajtuk ütöttünk, ahol csak lehetett, belemartunk a karjukba, bokájukba, némelyiküknek a torkába is, hogy ijedten meneküljenek. Erősek vagyunk, miénk a kezdeményezés, a lendület, mögöttünk a nép elkeseredettsége, csalódottsága és a közvélemény-kutatások eredménye, velünk szemben pedig csupán egy ideggyenge pozőr. Aki azonban képtelen felmérni a reális helyzetet, és nem hajlandó beadni a derekát. Hát akkor tűűűz!

Fidesz-forgatókönyv, 2007 nyara. De lehetne ősze és tele is, vagy ha addigra nem születik meg a kívánatos eredmény, 2008 eleje. Tavaszi hadjárat és nyári, őszi vagy téli, mindegy, a hadsereget állandó mozgásban és készültségben tartani, a fegyvert zsírozni, az ellenséget folyton lőni és bombázni kell. Egyetlen napnyi szünet is rossz üzenet volna: mintha a vezénylő tábornok nem hinne már a győzelemben, és lélekben föladná a harcot, vagy legalábbis elhalasztaná a döntő ütközetet 2010-re. Hát nem. Egy ideggyenge hatalombitorló ellen pedig, aki most már az egész országot veszélybe sodorja, nem is szabad letenni a fegyvert. Éppen ellenkezőleg, most kell szuronyt szegezni. Ez a harc lesz nemhogy a végső, de a legelső, az azonnali, hiszen a haza nem engedheti meg magának, hogy beteg kezekben legyen. Le vele, de rögtön!
Ehhez képest minden más jelentéktelen, másod- és harmadlagos pótcselekvés. Most mondják meg, tisztelt polgártársaim, számít az valamit, hogy előrenyomultunk például színházi fronton? Hogy szép csendben menesztjük a soproni színigazgatót, nagy zajjal a győrit, vagy még nagyobb harci zajjal bevisszük az emberünket Szolnokra, és melegítünk már Veszprémben is? Ugyan már! Nem a színházakban fogjuk megnyerni a háborút, ott csak a hadtápszolgálatosoknak adunk némi munkát és munkabért (és persze érzékeltetjük, hogy aki velünk tart, az megkapja megérdemelt jutalmát). Vagy komolyan gondolják, hogy nemzeti zászlók kitűzésével meghódíthatjuk a Mount Everestet és elfoglalhatjuk a Parlamentet? Ugye, nem? Ez nem azt jelenti, hogy nem végez kiváló munkát pártunk alelnöke, a XII. kerület polgármestere, amikor egy társasház-felújításokra adható pénzügyi támogatásra olyan pályázatot írt ki, amelyben ez olvasható: "előnyben részesülnek azok a társasházak, amelyek (...) vállalják a nemzeti és kerületi zászló kihelyezését 3 éven keresztül folyamatosan." Nagyon helyes, kedves barátaim és harcostársaim: értessük meg az emberekkel, hogy aki nem szégyelli a magyarságát, valamint nem szégyelli, hogy a mi, némi anyagi ellenszolgáltatást is tartalmazó ajánlatunkra fölfedezi magában a 3 évig tartó magyarságot, az előnyben részesül. Ebből is könnyen megérthető még a hülyének is, hogy aki magyar, velünk tart.
Nem sokan maradnak az ellenség táborában. Az okosok és a hülyék - kivéve az ideggyengéket - mind velünk vannak. Akadnak persze olyan, mindenkinél mindig mindent jobban tudó okoskodók, akik azt állítják, hogy egy társadalomban a se nem okosok, se nem hülyék vannak a legtöbben, de hogy ne legyen félreértés, nekik is előre megmondom, hogy mire számíthatnak, ha végre megnyerjük a háborút. Először is feltétel nélküli megadást követelünk az ellenségtől. Másodszor begyűjtjük tőlük a fegyvereket: minden, ami elsülhet (főleg, ami számunkra rosszul), csak nálunk lehet. Harmadszor olyan, de olyan polgári Magyarországot rittyentünk, hogy fejvesztve fog innen menekülni a mohácsi vészt egykor ránk hozó zsidó királyi kincstárnok, bizonyos Fortunatus Imre (kedves barátom és publicistám szíves és jóízű közlése) minden mai utódja, Fekete Jánostól Surányi Györgyön át a Világbankig, mert mi pontosan olyan kemény legények leszünk, mint Argentína, és odavágunk. Negyedszer szellemi, értelmiségi felsőházat is csinálunk legkedvesebb barátainknak (és kötelező olvasmánnyá tesszük a Márciusi Chartát), hogy felülről, sűrűn bólogatva hagyják jóvá, amit mi alul, a nép közé vegyülve és mindig csak a nép szolgálatában teszünk. Ötödször: minden hatalom a dolgozó népé, közelebbről a nép megválasztott vagy megnépszavazott vagy felszabadító háborúban győzedelmes fiaié!
Addig is jogos önvédelemből koncentráljunk az ideggyengékre! Az nem lehet, hogy szeretett hazánkat olyan ember irányítsa, akinek nem pusztán jellemhibái, hanem idegi problémái is vannak. Az nem lehet, hogy olyan ember hozzon döntéseket a sorsunkról, aki - mint szolgálatkész, többnevű kabinetfőnökünk mondta - "ideggyengesége miatt nem tud uralkodni az érzelmein, nem tud parancsolni magának, gondolatainak, cselekedeteinek." Akinek ennek következtében "politikája is ideggyenge, és ez a politika az, amelyik egyre inkább legyengíti Magyarországot." Nem tűrhetjük tovább, ebbe belebolondul az ország. E helyről követelem tehát, hogy az Országgyűlés rendkívüli ülésszakon váltsa le tisztségéről a miniszterelnököt. Az eljárás keretében parlamenti vizsgálóbizottságnak kell tisztáznia, hogy az ideggyengeség milyen konkrét tüneteket takar, milyen lelki, fizikai következményekkel jár az egyénre, a kormányra és drága, ámbátor jelenleg sorvadó hazánkra nézve. A vizsgálóbizottságnak elfogultság miatt nem lehetnek kormánypárti tagjai, elnökéül a nemzet orvosát fogom javasolni. Mellesleg a vizitdíjat eltöröljük, és nagylelkűségünk bizonyítékaként az ideggyenge, átmeneti miniszterelnöknek sem kell majd kórházi ápolási díjat fizetnie. Vészhelyzet van, tisztelt hölgyeim és uraim, katonák, magyarok. Olyan nagy a vész, hogy ettől egy lélegeztető gépen tartott, gyenge idegzetű, zavarosan viselkedő ember csak összeomlani tud. És ezek a nemzetvesztők még a Lipótot is bezárták. Ezennel ünnepélyesen vállalom, hogy újra kinyitom. Rám még az ideggyengék is számíthatnak.

Bolgár György, 2007.06.22., nepszava.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elkeseredettsége, miniszterelnököt, hatalomátvételre, kabinetfőnökünk, kényszerítettük, megnépszavazott, visszaszámlálás, szövetségeseket, cselekedeteinek, hatalomátvételi, bizonyítékaként, nagylelkűségünk, előrenyomultunk, tapasztalatokat, koncentráljunk, ideggyengesége, gengszterbanda, meghódíthatjuk, hatalombitorló, magyarországot, elfoglalhatjuk, szolgalelkűség, kipróbálhattuk, készültségben, polgártársaim, nemzetvesztők, harcostársaim, ideggyengeség, szolgálatában, jelentéktelen, megválasztott, csalódottsága, önkormányzati, társadalomban, ideggyengéket, választásokon, nemzeti olvasók, általa megcélzott, lapokról sütő, tűzparancsra várnak, eddigi elszórt, nagy hadművelet, őszi hatalomátvételi, nemzetáruló gengszterbanda, önkormányzati választásokon, ellenség mennyire, ideggyenge pozőr, reális helyzetet, kívánatos eredmény, hadsereget állandó, fegyvert zsírozni, ellenséget folyton, Bolgár György, Mount Everestet, Fortunatus Imre, Fekete Jánostól Surányi Györgyön, Márciusi Chartát,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét  Németh László tollából  Png telefon  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Hiányzik  Adakozás  Éretlen vers  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A sors  A sors  Julian Brass gondolata  Png férfi  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Tanuld meg ezt a versemet  Png kislány  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png virág  Png csokor  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Albert Einsteinről  Bounty krémes  Régi emberek, akikre máig büsz...  A kételkedés kezelése  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Png csokor  Reggel van  Minden harmadik...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Png férfi  Még csak most kezdődik a nap  Csak a fogyatkozás látható  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Az igazi szeretetért rendszeri...  Hogy lehet megtartani  Erdőn  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  képre írva  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Kellemes délutánt kívánok  Fekete István - Akác  Éretlen vers  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Julian Brass gondolata  Png cica  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Popper Péter szavai  Nevem  Reggel van  Szabolcska Mihály – Ákác...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Irgalom és ítélet  Szívem  Png kislány  Png fotel  Paul David Tripp Április 20  Hazára minden embernek szükség...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Adakozás  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Nevem  Nem méltó hozzád  Hazára minden embernek szükség...  Próbálj meg ...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Nevem  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ... 
Bejegyzés Címkék
nemzeti olvasók, általa megcélzott, lapokról sütő, tűzparancsra várnak, eddigi elszórt, nagy hadművelet, őszi hatalomátvételi, nemzetáruló gengszterbanda, önkormányzati választásokon, ellenség mennyire, ideggyenge pozőr, reális helyzetet, kívánatos eredmény, hadsereget állandó, fegyvert zsírozni, ellenséget folyton, vezénylő tábornok, döntő ütközetet, ideggyenge hatalombitorló, egész országot, harc lesz, soproni színigazgatót, emberünket Szolnokra, színházakban fogjuk, megkapja megérdemelt, előnyben részesül, ellenség táborában, mohácsi vészt, dolgozó népé, eljárás keretében, ideggyengeség milyen, nemzet orvosát, vizitdíjat eltöröljük, lélegeztető gépen, elkeseredettsége, miniszterelnököt, hatalomátvételre, kabinetfőnökünk, kényszerítettük, megnépszavazott, visszaszámlálás, szövetségeseket, cselekedeteinek, hatalomátvételi, bizonyítékaként, nagylelkűségünk, előrenyomultunk, tapasztalatokat, koncentráljunk, ideggyengesége, gengszterbanda, meghódíthatjuk, hatalombitorló, magyarországot, elfoglalhatjuk, szolgalelkűség, kipróbálhattuk, készültségben, polgártársaim, nemzetvesztők, harcostársaim, ideggyengeség, szolgálatában, jelentéktelen, megválasztott, csalódottsága, önkormányzati, társadalomban, ideggyengéket, választásokon, felújításokra, szerezhettünk, némelyiküknek, polgármestere, érzékeltetjük, ideggyengékre, szolgálatkész, nyitottsággal, következtében, gondolatainak, kezdeményezés, színigazgatót, országgyűlés, elhalasztaná, kormánypárti, színházakban, számíthatnak, tűzparancsra, pótcselekvés, összetűzések, belebolondul, meneküljenek, folyamatosan, barátainknak, ellenkezőleg, önvédelemből, tisztségéről, felszabadító, legkedvesebb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.